Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelam konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak zorla ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı bâtıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek bedduaşap kapının yok olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu Yangın Kapısı Fiyatları kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yapı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kabil menfi durumlar yaşanmaması adına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında makam meydan kapı kesinlikle kolay açılabilmelidir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda spesiyalist Yangın Merdiveni Kapısı olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve sineeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme manasızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir semtının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

CMD Mühür; nitelikli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda yangın kapısı mahir ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Ivedili çıkış bapsı birincil amacı, bir yangın veya gayrı bir müstacel durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapısının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın bapsı ve acil çıkış kapısı farklı kullanma ammaçları yüz çoğu kez binanın farklı yerlerinde bulunur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page