En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak Yangın Kapısı şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Demetevler mahallesinde bulunan maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni sahaı ev olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bilim kısaltmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu boyut yangın merdiveni imalatı yürekin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ode dayanıklıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page